Back to All Events

The Real Thing

  • Broen Bar 1 Havnegata Trondheim, Sør-Trøndelag, 7010 Norway (map)

The Real Thing er tilbake med hardtsvingende orgeljazz!

Foto: Patricia Varela

Foto: Patricia Varela

Siden oppstarten i 1992 har The Real Thing spilt mer enn 1 500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Bandet som "aldri går av scenen i tørr smoking" har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten. Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, saksofonisten Dave Edge og trommeslageren Hermund Nygård gleder seg til å fyre opp turnébussen, løfte 200 kg Hammondorgel, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på gammelt og nytt repertoar, ikke minst fra den rykende ferske platen «Oh No, Not The Real Thing Again…».

Gratis inngang. Billetten er betalt av Scandic Nidelven Hotell. 

Fredag 11. mai kl. 16.00 på Broen Bar, Scandic Nidelven

Earlier Event: May 11
Kari Ikonen Trio