Back to All Events

Ronnie Jacobsen

Vinner av årets Spellemannpris i kategorien blues!

Pressebilde 2 Ronnie Jacobsen - These Blues In Me.jpg

På Dr. Bekkens Blå Scene får vi høre Ronnie Jacobsen, årets Spellemannprisvinner innen kategorien Blues!

Han er en musikers musiker. Respektert og hyllet av kollegaer. Alltid utforskende og fremoverlent. Som strengeutøver har han krysset klinge med de beste, og som artist kan han vise til hele fire Spellemannominasjoner.

Sjangermessig befinner Ronnie Jacobsen seg i krysningsfeltet mellom blues, soul og hip hop. Hans musikalske univers kan beskrives som et blått organisk heksebrygg, krydret med sjelfull vokal, gnistrende gitarspill, drømmende lydlandskap og suggererende rytmer.

Går man musikken i sømmene, åpenbarer det seg et sammensatt broderi av musikalske referanser. Her kan man trekke linjene tilbake til alt fra Robert Johnson, Muddy Waters og Little Walter, til Jimi Hendrix, Funkadelic og Wu Tang Clan.

Denne kvelden får vi oppleve en intim solokonserten med artisten, uten band, men med vår egen Tor Einar Bekken, som gjestemusikant. Vi gleder oss!

Ronnie Jacobsen - gitar og vokal

Fredag 11. mai kl. 20.00 på Antikvariatet