Back to All Events

Jazzfilosofisk kafé i Bakke kirke

Velkommen til et time med jazz og filosofisk samtale om sårbarhet. 

Skjermbilde 2018-04-26 kl. 16.31.11.png

Er sårbarhet bra eller noe negativt? Hvordan takle at vi er sårbare mennesker? Hvordan forholder vi oss til den sårbare jorda og hva med den teknologiske utviklingen, gjør den oss mere sårbar? Dette er noe som samtalen mellom filosof Solveig Bøe og prest Stein Ellinggard vil berøre. 

Solveig Bøe er filosof, ansatt som professor i filosofi ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved NTNU. Hennes fagfelt er metafysikk, estetikk, kunstfilosofi og filosofihistorie. Hun har siden 2012 i perioder vært medarbeider i radioprogrammet Studio Sokrates på NRK P2.

Stein Ellinggard er sogneprest i Lademoen. 

Det hele bindes sammen av vakker musikk av Cecilie Grundts Quintet. Musikken er en smeltedigel av lyriske melodier, frie spontane partier, svingende amerikansk jazz, samtidsmusikk og folkemusikk i en kombinasjon som bare låter som Cecilie.

Arrangementet er gratis.

Fredag 11. mai kl. 17.00 i Bakke kirke

 

Earlier Event: May 11
The Real Thing
Later Event: May 11
Cécile McLorin Salvant