Back to All Events

Jazzfest UTE - arrangementet er fullbooket og påmeldingen avsluttet.

Jazzfest Ute Fredag_01.jpg

I år som tidligere år slår vi leir i Dokkparken og arrangerer Jazzfest UTE. På fredag ønsker vi barnehager og SFO velkommen! Dagen starter med en ellevill parade med Strindens promenadeorkester, og fortsetter med konsertforestilling med Tonje Unstad og konsert med Lillebror. Innimellom blir det ulike aktiviteter og mye annen moro for de minste!

Program for dagen:

11.00 Strindens Promenadeorkester

11.30 Tonje Unstad

13.00 Lillebror

 Dagen starter med en ellevill parade med Strindens promenadeorkester!

Dagen starter med en ellevill parade med Strindens promenadeorkester!

 I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg i kofferten? Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund.

I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg i kofferten? Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund.

 Med kjærlighet til både melodiene og tekstene spiller Lillebror musikken til Prøysen akkurat som de selv vil. Med stor spilleglede har Lillebror dykket ned i sangene de kjenner fra de var barna, men som de stadig finner noe nytt ved. Gled deg til et nytt møte med Nøtteliten, Jørgen hattemaker og Du skal få en dag i mårå. 

Med kjærlighet til både melodiene og tekstene spiller Lillebror musikken til Prøysen akkurat som de selv vil. Med stor spilleglede har Lillebror dykket ned i sangene de kjenner fra de var barna, men som de stadig finner noe nytt ved. Gled deg til et nytt møte med Nøtteliten, Jørgen hattemaker og Du skal få en dag i mårå. 

Earlier Event: May 10
Zenos Mode
Later Event: May 11
Kari Ikonen Trio