Back to All Events

HI5

Vi ønsker HI5 fra Østerrike velkommen til Jazzfest!

 Foto: Christa Pertl

Foto: Christa Pertl

Dette er et helt unikt band som allerede har mottatt en rekke utmerkelser, de er blitt møtt med “a storm of  enthusiasm” som de sier selv.  I 2012 mottok de Joe Zawinul Award, året etter vant de Bucharest International Jazz Competition og Jimmy Woode European Jazz Award. Med kombinasjonen av vibrafon, trommer, gitar, bass og hardt arbeid har de revet ned musikalske grenser og etablert sin egen kunstneriske plattform.

Chris Norz - trommer & elektronikk, Philipp Ossanna - elgitar & synhtesizer, Matthias Legner - vibrafon, Clemens Rofnes - bass

Fredag 11. mai kl. 21.00 på Scene #30 (Olavshallen)

Earlier Event: May 11
Arild Andersen & TrondheimSolistene
Later Event: May 11
Atomic