Back to All Events

Cécile McLorin Salvant

Cécile er aktuell med sitt fjerde album Dreams and Daggers, et liveopptak fra Village Vanguard i New York, som ble nominert til Grammy i 2017.

Cecile McLoren Salvant 2.png

Den fantastiske sangerinnen Cécile McLorin Salvant gjester Trondheim for første gang 11. mai 2018. Hennes bakgrunn fra klassisk sang brakte henne til Frankrike og Aix-en-Provence for å studere jus og barokksang i 2007, og det tok ikke lang tid før jazzen fanget hennes interesse. Etter en rekke konserter i Paris, spilte hun inn sitt debutalbum Cécile i 2009 med Jean-François Bonnel's Paris Quintet, og vant ett år senere den anerkjente Thenlonius Monk jazz-konkurransen i Washington DC. I 2016 vant hun Grammy for årets beste jazzvokal-album med plata For One To Love!

 Dette er en stemmeprakt av de sjeldne, så pass på å sett av datoen for en aften med amerikansk vokaljazz av ypperste klasse!

Cécile McLorin Salvant - vokal, Aaron Diehl - piano, Paul Sikivie - bass, Lawrence Leathers - trommer

Fredag 11. mai kl. 19.00 på Dokkhuset