Back to All Events

Arild Andersen & TrondheimSolistene

En av landets virkelige jazzlegender, bassisten Arild Andersen har fått et av sine store ønsker oppfylt: En helaftens konsert med sine favorittstrykere: TrondheimSolistene.

Arild Andersen.jpg
Trondheimsolistene6_1_beskjært.jpg

Tore Johansen har skrevet arrangementer, og valgt ut et repertoar fra Arilds store låtkatalog (han hadde ca 360 å velge mellom). Festivals kunstneriske råd er overlykkelig over dette programinnslaget. Det blir musikalsk magi i Vår Frue kirke!

Arild Andersen - kontrabass & komponist, Sigmund T. Vik - fiolin, Anna A. Vestad - fiolin, Nella Penjin - fiolin, Stefan Penjin - fiolin, Stina E. Andersson - fiolin, Kaja C. Rogers - fiolin, Olivia H. C. Ruud - fiolin, Bergmund Skaslien - bratsj, Karoline V. Hegge - bratsj, Marit Aspås - cello, Lovisa Wangby - cello, Rolf H. Baltzersen - kontrabass

Fredag 11. mai kl. 21.00 i Vår Frue kirke

Samarbeid med Nasjonal Jazzscene.

Earlier Event: May 11
Ronnie Jacobsen
Later Event: May 11
HI5