Back to All Events

Zenos Mode

  • Scene #30 42 Kjøpmannsgata Trondheim, Sør-Trøndelag, 7010 Norway (map)

Zenos Mode serverer en blanding hip-hop og jazz på den mest ujålete og hardbarka måten!

Foto: Malin Ødegård

Foto: Malin Ødegård

Zenos Mode ble satt sammen i vinteren 2016 av Julian Haugland med tanke om å blande sammen helt akustisk jazzmusikk og rap. Siden den tid har de spilt et to sifret antall konserter rundt omkring i Norge og deltatt i Fremtiden i Norsk jazz 2017.

Med stor inspirasjon fra Zeno av Elea, filosofiske tanker og kvantefysikk-eksperimenter, kan musikken og tekstene beskrives som tandert og melodiøst, og samtidig brutalt og heftig. Med et repertoar som beskriver vidt forskjellige aspekter av den menneskelige opplevelsen, kommer ZENOS MODE til å servere en blanding hip-hop og jazz på den mest ujålete og hardbarka måten. Bandet kommer garantert til å gi deg en sann musikalsk opplevelse!

Malin Ødegård - vokal, Håkon Guttormsen - trompet, Erlend Kongtorp - altsax, Mona Krogstad - tenorsax, Cecilie Grundt - tenorsax, Julian Haugland - kontrabass, Rino Sivathas - trommer.

Torsdag 10. mai kl. 23.00 på Scene #30 (Olavshallen)