Back to All Events

Tom S. Lund

Intimkonsert med en av våre mest folkekjære artister Tom S. Lund.

Foto: Per Ole Hagen

Foto: Per Ole Hagen

Tom S. Lund har brasiliansk musikk som sitt spesialfelt, kjent for mange gjennom sine brasilianske toner med Trio de Janeiro og samarbeid med blant andre Katia Cardenal, og i 1994 vant han Spellemannprisen med Trio de Janeiro. De siste to tiårene har han vendt blikket mot Norge og vært gitarist, arrangør og produsent for blant annet Prøysen på spansk og Gull i fra grønne skoger (en hyllest til Vidar Sandbeck) som begge er solgt til gull, han har vært kurator for KORK i produksjonen En grønnmalt benk – i Rio? (Otto Nielsen) samt gitarist, arrangør og produsent for den spellemannprisnominerte utgivelsen Østerdalsmusikk.

Ellers har han bidratt på en rekke høyt profilerte norske artisters soloplater, og for dette mottok han Fond for utøvende kunstneres Rolf Gammleng-prisen i klassen studiomusiker.

Tom Steinar Lund - gitar og vokal

Torsdag 10. mai kl 20.00 på Antikvariatet

Earlier Event: May 10
MoE & Mette Rasmussen
Later Event: May 10
Raoul Björkenheim TRIAD