Back to All Events

Film: Chick Corea - The Musician

 

Jazzfest og Cinemateket presenterer The Musician, en film om jazzlegenden Chick Corea!

 

ChickCorea_TM_Case.jpg
 

Dokumentarfilmen The Musician av norske Arne B. Rostad følger Chick Corea i hans arbeid og i samarbeid med en rekke kjente musikere, knyttet til en måned lang konsertserie på legendariske Blue Note i New York. Filmen handler om å skape og det å alltid søke etter nye utrykk og prosesser.

Vi kommer tett på mennesket Chick Corea, et genuint musisk menneske, og en varm og ydmykt person uten nykker. Filmen handler også om Chick sitt møte og samarbeid med Miles Davis og hans betydningsfulle innflytelse på Chick og mange andre musikere. Filmen er ikke en konsertfilm, men en film om musikk og det å være musiker.

I filmen møter vi også Herbie Hancock, Gary Burton, John McLaughlin, Jorge Pardo, Jeff Ballard, Dave Weckl, Gary Bartz, Kenny Garrett, Brian Blade, John Patitucci, Concha Buika og Stanley Clarke. Opptakene i filmen er fra New York, London og Madrid.

Filmen vises i samarbeid med Cinemateket

Torsdag 10. mai kl. 15.30, Cinemateket

Earlier Event: May 10
Siri's Svale Band