Back to All Events

Miss Tati

Forbered dere på en het aften på Verkstedhallen!

Foto: Øystein Haara

Foto: Øystein Haara

I mai 2017 albumdebuterte endelig Miss Tati fra Bergen med den passende titulerte «Finally, Tati!». Med ekstensiv livespilling og singelutgivelser har den norsk/portugisisk/angolanske artisten lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet. 

Hennes unike miks av soul, hip hop og RnB har også sørget for at Miss Tati har fått oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser. Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk.

Tatiana Palanca - vokal, Ivar Thormodsæter - trommer, Eirik Blåsternes - synth, Chris Holm - bass, Liliana Palanca - perkusjon og kor, Irem Muftuoglu - perkusjon og kor

Lørdag 12. mai kl. 20.00 i Verkstedhallen

Earlier Event: May 12
David Skinner
Later Event: May 12
Relling