Back to All Events

S. Møller: Beats & Big Band

Noen suksesser må gjentas.

Foto: Torstein Lund Eik

Foto: Torstein Lund Eik

I dette tilfellet velger vi å gi plass til det meget vellykkede samarbeidet mellom Studentersamfundets eget S. Møller Storband og Reggie Got Beats. De møttes første gang under UKA sist høst. Konserten heter Beats & Big band, og er et spennende og originalt møte mellom storband og en DJ. 

S. Møller er en institusjon som har historie helt tilbake til 1974, og når Egil Reistadbakk a.k.a. Reggie Got Beats møter bandet vil taket løfte seg. Dette er moderne storbandjazz av ypperste merke.

«Beats & Big Band» er et nyskapende prosjekt som så dagens lys høsten 2017. Prosjektet trekker frem det beste fra flere verdener, og kombinerer S. Møller Storbands klassiske repertoar og besetning med produksjon og DJ-ing fra Reggie Got Beats. Det blir en heftig og variert konsert med fete rytmer og beats, som passer like godt som en festkonsert som en storbandkonsert.

Håkon Hammer - dirigent, Egil Reistadbakk - DJ, Emilie Smestad - vokal, Marianne Bøvor - vokal, Vebjørn Mamen - vokal, Zawadi Berg Svela - saxofon, Olve Steen - saxofon, Fredrik Haga - saxofon, Henning B. Halvorsen - saxofon, Helge Huldt-Nystrøm - saxofon, Torgeir Fjelldal - trompet, Gunnhild Elisabeth Berge - trompet, Sigbjørn Sæbø - trompet, Stine Aanvik - trompet, Simen Husøy - trombone, Åshild Lien - trombone, Arne A. Stamnes - trombone, Peter Salvesen - trombone, Einar K. Fuglerud - gitar, Torbjørn Kobberstad - keyboard, Elvin Venæs - bass, Kristoffer Rystad - trommer

Lørdag 12. mai kl. 22.00 på Dokkhuset

 

Earlier Event: May 12
Solveig Slettahjell 
Later Event: May 12
UniVerbal Band