JULEJAZZ 2018

Julejazz 28. desember er blitt en årviss tradisjon, og et populært møtested for alle byens musikkinteresserte.

Trondheims unike jazzmiljø fyller Scandic Nidelven Hotel med god musikk og topp stemning, og holder det gående non-stop fra kl. 18.00 til langt over midnatt. Arrangementet er vokst til byens (kanskje verdens?) største innendørs jazzarrangement under samme tak. I fjor opptrådte over 100 musikere på fire forskjellige scener, og hele 34 konserter fant sted. Arrangementet var utsolgt!

I år får vi høre blant andre Trøndelag Big Band m/ Tore Brunborg, Anne Fossen & Jovan Pavlovics "Balkan Brasserie", Jan Magne, Helge og Jarle Førde, Mambo Companeros, Christin Hoff Band, Oluf Dimitri Røe, Myrtoula Røe, Andreas Aase, Siv Øyunn Kjenstad, Ove Bjørken, Bjørn Alterhaug, Vigleik Storaas, Nils-Olav Johansen, Anne-Lise Heide, Benedicte Swendgaard, Elisabeth Nygårds "Jonis Jul", Bjørn Krokfoss Band, JaZZmaZZørene, Mona Krogstad, Erlend Jentofts "Triforium" og mye, mye mer!

Kjøp billett nå, og sikre deg inngang til den best tenkelige kulturelle avrundingen av 2018.


30 ÅR MED JAZZFEST

Takk for i år.

Det er med enorm tilfredshet og glede vi nå oppsummerer Trondheim Jazzfestival 2018. Vi har lagt bak oss en jubileumsfestival uten sidestykke.
 
Vi har gjort et skikkelig kvantesprang i volum og innhold. Vi har servert et program med over 70 arr gjennom 6 lange dager. Vi har lansert vår nye app, vi har nådd nye publikumsgrupper og billettsalget går i pluss. Vi har undertegnet en forlenget fireårig samarbeidsavtale med NTNU, vi har laget nye arenaer, kåret to æresprisvinnere og en NTNU Ambassadør og vi har hatt internasjonale delegater. For første gang har vi hatt besøk av verdens mest tradisjonsrike jazzmagasin, Down Beat. Festivalen er i en flyt som vi aldri før har opplevd maken til.
 
Men det aller viktigste er at vi får skryt for programmet. Og programmet er vårt kjerneinnhold, vår viktigste salgsvare og vårt samfunnsoppdrag. 
 
Tusen takk til alle publikummere som tok turen innom, takk til artistene som leverte gode opplevelser, takk til styre, stab og frivillige. Og ikke minst: takk til alle samarbeidspartnerne våre, som medvirker til å styrke vårt kunstneriske innhold.
 
Takk for i år. Vi gyver løs på planleggingen av 2019. Da er det et nytt jubileum: Jazzlinja ved NTNU skal feire 40 år. Det skal markeres.

Vi gleder oss.
 
Ernst Wiggo Sandbakk
Daglig leder

NYHETER