jazzfest exclusive 2019jazzfest 2020


TAKK FOR I ÅR 2019.jpg

Hjertelig takk til alle gode partnere, artister og publikum! 

Før festivalens endelige punktum med Ane Brun & TSO hyllet vi vårt hardt arbeidende frivilligkorps med god mat og drikke hos vår mangeårige partner Scandic Nidelven Hotel. Da applausen ebbet ut i en fullsatt Olavshallen i kunne vi for alvor slappe av, slippe jubelen løs og feire tidenes mest innholdsrike Jazzfest.

Vi har lagt bak oss ei helt utrolig uke, hvor vi har fylt Olavshallen, Nidarosdomen og en rekke andre scener, og gitt publikum konsertopplevelser de ellers ikke ville fått. 

Vi har gjennomført fire bestillinger med splitter ny musikk. Vi har delt ut den første NTNUs Jazzpris og vi har hatt workshops.

Vi samarbeidet om den første jazzkonserten i et nyoppusset Britannia, vi innledet nye samarbeid med de flotte konsertscenene Lokal Scene og Tyven, vi gjeninntok Samfundet under feiringa av NTNU Jazzlinjas 40-årsjubileum, vi fylte Kultursenteret ISAK med et barn/familieprogram bestående av bl a Trondheim Kulturskoles Storband og vår nye satsing Jazzfestbarnekoret. I tillegg presenterte vi unge talenter fra NTNU Jazzlinja og folkehøgskoler i regionen, og vi samarbeidet vi med Midtnorsk Jazzsenter om Trondheim Jazz Expo 2019, hvor nærmere 40 internasjonale delegater kom for å høre våre talenter. 

Vi har så langt i år gjennomført 75 arrangement. Ja, det er en stor arbeidsmengde på en relativt liten stab, men når publikums overstrømmende tilbakemeldinger på programinnholdet kommer, er alle overtidstimene glemt. Det inspirerer til videre innsats.

Tusen, tusen takk!
Ernst Wiggo Sandbakk
Daglig leder


NYHETER