Jazzfest søker frivillige før, under og etter Jazzfest 2019!

Vi er som alltid avhengig av gode hjelpere - som er festivalens ansikt utad, og tar imot artister og publikum med et smil.

Påmeldingsskjema for frivillige til Jazzfest 2019 finner du her.

Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med vår frivilligkoordinator Thekla: thekla@jazzfest.no

Vi ønsker gamle og nye verter velkommen i Jazzfestfamilien.

 

HVA KAN JEG JOBBE MED?
Våre verter utfører mange ulike oppgaver for festivalen, og det finnes noe for alle. Du trenger ikke å ha erfaring fra før, så lenge du har godt humør og engasjement.
Arbeidstid og antall vakter varierer etter arbeidsområde. Artistverter jobber for eksempel lengre, men færre vakter.

Her kan du lese mer om de vanligste arbeidsområdene: 

Distribusjon
Distributører henger opp plakater og distribuerer festivalaviser og flyere rundt omkring i Trondheim. Denne jobben gjøres hovedsakelig i forkant av festivalen.

Transport
Transportgjengen jobber med transport av artister, gjester, instrumenter og annet utstyr før, under og etter festivalen. Du må ha førerkort minimum klasse B for å jobbe med transport.

Festivalsekretariat/Jazzbutikken
Bemanning av festivalsekretariatet – festivalens infosenter, og Jazzbutikken. Hit kommer artister, frivillige og publikum for å få informasjon, hente ut akkrediteringer, kjøpe/hente billetter og shoppe kul Jazzfest-merch.

Billettsalg/-kontroll
Billettvertene jobber med salg og skanning av billetter ved inngangen på konserter. De sjekker også akkreditering og gjestelister på konserter der dette er aktuelt.

Publikumsvert
Publikumsvertene holder oversikt i publikumsarealet med fokus på nødutganger. De hjelper også til med forberedelser og rydding i lokalet, svarer på spørsmål fra publikum og bidrar til at alle får en god og trygg konsertopplevelse. 

Artistvert 
Artistvertene jobber med generell artistpleie og følger artistene gjennom festivalen. De skal ha oversikt over transport, overnatting og lydprøver. Artistvertene har også ansvar for catering på backstage. 

HVA FÅR JEG?
Som frivillig vert på Jazzfest får du minner for livet, verdifull erfaring og muligheten til å bli kjent med byens flotteste mennesker. Du får også gratis inngang på alle konserter, såfremt det er ledig kapasitet, og et eksemplar av årets festivalskjorte. Når festivalen er over arrangerer vi en frivilligfest for alle som har bidratt til festivalen.
HVA ER JAZZFEST?

Trondheim Jazzfestival arrangeres i mai hvert år. Festivalen tar hånd om jazz og beslektede musikkformer som representerer fortid, samtid og fremtid.

Fra tid til annen arrangerer vi konserter utenom festivaltid under navnet Jazzfest Exclusive, i tillegg til Julejazz i desember.


ER JAZZFEST NOE FOR MEG?

Jazzfest er en festival for alle. Man trenger ingen forkunnskaper for å ta del i og glede seg over livemusikk, uansett sjanger, og det gjelder alle arrangementene under Jazzfest. Det koker alltid ned til subjektive inntrykk og opplevelser av musikk, og gleden over å dele opplevelsene med de andre som er der. Hjertelig velkommen!


HVORDAN KJØPER JEG BILLETTER?

Trondheim Jazzfestival tilbyr festivalpass til en meget gunstig pris. I tillegg selges selvsagt enkeltbilletter. Ved å klikke inn på hvert enkelt arrangement/konsert, og velge «Kjøp billetter» har du sikret deg billett til en av våre konserter. Billetter til konsertene i Olavshallens store og lille sal selges via www.eventim.no og i luka i Olavshallen. 
Billetter til øvrige konserter selges via vår hjemmeside eller på Dokkhusets kontor (i 2. etg) mandag – fredag mellom kl. 10.00 og 16.00.
Åpningstider festivaluka annonseres senere.

Kjøpte billetter refunderes ikke, heller ikke ved sykdom. (Vi anbefaler å bruke sosiale media for å selge billetter som ikke blir benyttet.)


GJELDER LEDSAGER-BEVIS?

Jazzfest aksepterer ledsagerbevis. Innehaver av ledsagerbevis kjøper ordinær billett. Ledsager går gratis. Ta kontakt på e-post: merete@jazzfest.no for ledsagerbillett.


HVA ER ALDERS-GRENSEN UNDER JAZZFEST?

Jazzfest arrangeres på flere scener med forskjellige aldersgrenser. Sjekk hver event for satt aldersgrense.


VERGESKJEMA

Ved 20 års aldersgrense.
På enkelte konserter kan det gjøres unntak og da benyttes vergeskjema.
Ta kontakt i god tid på forhånd for å avklare om det er mulig å ta med mindreårige på den aktuelle konserten. 
Henvendelser besvares ikke på helg eller kveldstid.
E-post: merete@jazzfest.no

  • Verge skal ikke nyte alkohol før eller under arrangementet

  • Verge skal være minimum 25 år

  • Verge må selv være tilstede under arrangementet

  • Verge signerer på skjema som fås av arrangementsansvarlig