Vi er helt avhengig av frivillige verter som bidrar før, under og etter festivalen.

Dere er vårt ansikt utad i kontakt med  artister, sponsorer og publikum. Vi ønsker gamle og nye, blide og engasjerte verter velkommen i Jazzfestfamilien.

Påmeldingsskjema for frivillige til Jazzfest 2018 finner du her. Er du nysgjerrig allerede nå, kan du ta kontakt med vår frivilligkoordinator Thekla: thekla@jazzfest.no


HVA ER JAZZFEST?

Trondheim Jazzfestival arrangeres i mai hvert år. Festivalen tar hånd om jazz og beslektede musikkformer som representerer fortid, samtid og fremtid.

Fra tid til annen arrangerer vi konserter utenom festivaltid under navnet Jazzfest Exclusive, i tillegg til Julejazz i desember.


ER JAZZFEST NOE FOR MEG?

Jazzfest er en festival for alle. Man trenger ingen forkunnskaper for å ta del i og glede seg over livemusikk, uansett sjanger, og det gjelder alle arrangementene under Jazzfest. Det koker alltid ned til subjektive inntrykk og opplevelser av musikk, og gleden over å dele opplevelsene med de andre som er der. Hjertelig velkommen!


HVORDAN KJØPER JEG BILLETTER?

Trondheim Jazzfestival tilbyr festivalpass til en meget gunstig pris. I tillegg selges selvsagt enkeltbilletter. Ved å klikke inn på hvert enkelt arrangement/konsert, og velge «Kjøp billetter» har du sikret deg billett til en av våre konserter. Billetter til konsertene i Olavshallens store og lille sal selges via www.eventim.no og i luka i Olavshallen. 
Billetter til øvrige konserter selges via vår hjemmeside eller på Dokkhusets kontor (i 2. etg) mandag – fredag mellom kl. 10.00 og 16.00.
Åpningstider festivaluka annonseres senere.

Kjøpte billetter refunderes ikke, heller ikke ved sykdom. (Vi anbefaler å bruke sosiale media for å selge billetter som ikke blir benyttet.)


GJELDER LEDSAGER-BEVIS?

Jazzfest aksepterer ledsagerbevis. Innehaver av ledsagerbevis kjøper ordinær billett. Ledsager går gratis. Ta kontakt på e-post: merete@jazzfest.no for ledsagerbillett.


HVA ER ALDERS-GRENSEN UNDER JAZZFEST?

Jazzfest arrangeres på flere scener med forskjellige aldersgrenser. Sjekk hver event for satt aldersgrense.


VERGESKJEMA

Ved 20 års aldersgrense.
På enkelte konserter kan det gjøres unntak og da benyttes vergeskjema.
Ta kontakt i god tid på forhånd for å avklare om det er mulig å ta med mindreårige på den aktuelle konserten. 
Henvendelser besvares ikke på helg eller kveldstid.
E-post: merete@jazzfest.no

  • Verge skal ikke nyte alkohol før eller under arrangementet
  • Verge skal være minimum 25 år
  • Verge må selv være tilstede under arrangementet
  • Verge signerer på skjema som fås av arrangementsansvarlig