HVA ER JAZZFEST?

Trondheim Jazzfestival arrangeres i mai hvert år. Festivalen tar hånd om jazz og beslektede musikkformer som representerer fortid, samtid og fremtid.

Fra tid til annen arrangerer vi konserter utenom festivaltid under navnet Jazzfest Exclusive, i tillegg til Julejazz i desember.


ER JAZZFEST NOE FOR MEG?

Jazzfest er en festival for alle. Man trenger ingen forkunnskaper for å ta del i og glede seg over livemusikk, uansett sjanger, og det gjelder alle arrangementene under Jazzfest. Det koker alltid ned til subjektive inntrykk og opplevelser av musikk, og gleden over å dele opplevelsene med de andre som er der. Hjertelig velkommen!


HVORDAN KJØPER JEG BILLETTER?

Trondheim Jazzfestival selger både festivalpass og billetter til enkeltkonserter. Forhåndssalg foregår på nett og på festivalkontoret på Dokkhuset. I de fleste tilfellene vil det også være dørsalg. Mange av våre konserter har studentrabatter.

Mer info om billettsalg til Jazzfest 2018 og andre arrangementer annonseres med programslipp.


GJELDER LEDSAGER-BEVIS?

Jazzfest aksepterer ledsagerbevis. Innehaver av ledsagerbevis kjøper ordinær billett. Ledsager går gratis. Ta kontakt på mail: merete@jazzfest.no for ledsagerbillett.


HVA ER ALDERS-GRENSEN UNDER JAZZFEST?

Jazzfest arrangeres på flere scener med forskjellige aldersgrenser. Sjekk hver event for satt aldersgrense.


HVORDAN BLIR JEG FRIVILLIG?

Vi er helt avhengig av frivillige verter som bidrar før, under og etter festivalen. Dere er vårt ansikt utad i kontakt med  artister, sponsorer og publikum. Vi ønsker gamle og nye, blide og engasjerte verter velkommen i Jazzfestfamilien.

Påmeldingsskjema for frivillige til Jazzfest 2018 legges ut etter hvert. Er du nysgjerrig allerede nå, kan du ta kontakt med vår frivilligkoordinator Thekla: thekla@jazzfest.no