Trondheim Jazzfestival har helt siden 1980 levert førsteklasses jazzopplevelser til trøndere og besøkende i Trondheim i mai. Det skal vi fortsette med!


HVA ER TRONDHEIM JAZZFESTIVAL

Trondheim Jazzfestival arrangeres i mai hvert år. Festivalen tar hånd om jazz og beslektede musikkformer som representerer fortid, samtid og fremtid.

Fra tid til annen arrangerer vi konserter utenom festivaltid under navnet Jazzfest Exclusive.


ER JAZZFEST NOE FOR MEG?

Jazzfest er en festival for alle. Man trenger ingen forkunnskaper for å ta del i og glede seg over livemusikk, uansett sjanger, og det gjelder alle arrangementene under Jazzfest. Det koker alltid ned til subjektive inntrykk og opplevelser av musikk, og gleden over å dele opplevelsene med de andre som er der. Hjertelig velkommen!


HVORDAN KJØPER JEG BILLETTER?

Trondheim Jazzfestival tilbyr festivalpass til en meget gunstig pris. I tillegg selges enkeltbilletter. Ved å klikke inn på hvert enkelt arrangement/konsert, og velge «Kjøp billetter» kan du sikre deg billett til en av våre konserter. Billetter til konsertene i Olavshallen og Teaterhuset Avant Garden selges via www.ticketmaster.no og i luka i Olavshallen. Billetter til øvrige konserter selges via vår hjemmeside eller på Dokkhusets kontor ( i 2. etg) mandag – fredag mellom kl. 10.00 og 16.00.

Åpningstider til billettkontoret i festivaluka: tirsdag til lørdag, 12:00 - 18:00. Her må festivalbillett byttes mot bånd (enkeltbilletter kan fremvises i døra til spillestedene).

Ledsagerbevis: Jazzfest aksepterer ledsagerbevis. Innehaver av ledsagerbevis kjøper ordinær billett. Ledsager går gratis. Ta kontakt på mail: merete@jazzfest.no for ledsagerbillett.

Kjøpte billetter refunderes ikke, heller ikke ved sykdom. Vi anbefaler at man bruker sosiale media for å selge billetter man dessverre ikke får benyttet.


GJELDER LEDSAGER-BEVIS?

Jazzfest aksepterer ledsagerbevis. Innehaver av ledsagerbevis kjøper ordinær billett. Ledsager går gratis. Ta kontakt på mail: merete@jazzfest.no for ledsagerbillett.


HVA ER ALDERS-GRENSEN UNDER JAZZFEST?

Jazzfest arrangeres på flere scener med forskjellige aldersgrenser. Sjekk hver event for satt aldersgrense.


HVORDAN BLIR JEG FRIVILLIG?

Vi er helt avhengig av frivillige verter som bidrar før, under og etter festivalen. Dere er vårt ansikt utad i kontakt med  artister, sponsorer og publikum. Vi ønsker gamle og nye, blide og engasjerte verter velkommen i Jazzfestfamilien.

For å bli frivillig følger du denne linken. All informasjon du legger inn er kun til internt bruk.