Bilde: BØ

Bilde:

Apéritifkonserter

Tradisjon tro inviterer vi unge og talentfulle nykommere til å varme opp stemningen før hovedprogrammet på utvalgte kvelder. Apéritifkonsertene foregår i Bar PassiarDokkhuset.

Orbit Trio
Onsdag 10. mai, 18:15 (før Al Di Meola)
Orbit Trio er et band som spiller egenkomponert og dynamisk musikk, med et lyrisk og melodiøst preg, i tillegg til innslag av kollektiv improvisasjon.

UniVerbal
Fredag 12. mai, 22:15 (før Oumou Sangaré)
UniVerbal er en fersk hip-hop artist med base i Stavanger og Trondheim som blander 90-talls undergrunnsrap med sjelfylte jazzsamples og ferske lyriske ideer.

Trio On Hold
Lørdag 13. mai, 17:15 (før Skjerve/Formo vs. Tre Små Kinesere)
Trio on Hold spiller egenkomponert musikk med fokus på sterke melodier, improvisasjon, samspill og groove. Sammen blander de ulike musikalske preferanser og erfaringer til noe ferskt som fanger lytterens øre.

One Night Band
(erstatter BØ)
Lørdag 13. mai, 22:15 (før ambassadørjam med Espen Berg)
Kristine Bø i bandet BØ må dessverre avlyse pga sykdom. Kompet til BØ opptrer uansett, for anledningen med navnet "One Night Band", og spiller en blanding av standardlåter og folkelåter i et lavmælt og improvisatorisk trioformat.

Lurifax
Søndag 14. mai, 18.15 (før Kirsti Huke)
Lurifax kommer fra Birka Folkhögskola og kaller seg for "fem coola katter som spelar det dom känner för". Det kan vi like!