Skjerve/Formo VS Tre Små Kinesere, m NTNU Jazzensemble

  • Dokkhuset Scene Dokkparken 4 7014 Trondheim Norway

Nå er det Ulf Risnes og Tre Små Kineseres musikk som skal “under hammeren”.

For sjuende år på rad skal de unge talentene på Jazzlinja NTNU presentere folkekjære pop- og rock-klassikere fra Trøndelag på en helt ny måte. Det skjer 13. mai i 2017, og det er Heidi Skjerve og Daniel Buner Formo som har fått det ærefulle oppdraget. Noen av trioens største hits skal arrangeres og framføres av NTNU Jazzensemble, og alle gleder seg til dette helt spesielle prosjektet, hvor det beste av trøndersk popkunst blir videreforedlet med stor musikalsk omsorg og omtanke fra noen av våre største talenter.

Besetning: Vilde Aakre Lie – vokal, Vebjørn Mamen – vokal, Emilie Wilhelmine Smestad – vokal, Mona Thu Ho Krogstad – saxofon, Christian Alexander Cuadra – saxofon, Simen Bjørkhaug – saxofon, Signe Emmeluth Krunderup – saxofon, Sondre Ferstad – munnspill, Tore Hodneland – gitar, Ingrid Øygard Steinkopf – piano, Björn Petersson – bass, Åsmund Mattias Smidt – trommer, Ola Djupvik - trommer

Dokkhuset, lørdag 13. mai kl. 18.00
Begrenset antall sitteplasser