Shobaleader One

Squarepusher i Trondheim. En verdenssensasjon.

Squarepusher er Tom Jenkinsons pseudonym. Han er en av de mest toneangivende musikerne av i dag.

I årevis har vi drømt om og jobbet for å få Squarepusher til Jazzfest. Og når anledningen bydde seg tok vi raskt grep. Squarepushers nye prosjekt Shobaleader One vil bringe Jazzfest mot helt nye høyder. Tenk dere Squarepushers mange klassikere brakt på scenen av et av Englands beste band! Det er i Verkstedhallen det skjer, og det rustikke huset på Svartlamon vil dirre av en miks av drum and bass, acid house, jazz og elektroakustisk musikk.

Squarepusher – bass Arg Nution – gitar Strobe Nazard – keyboards Company Laser – trommer

Chris Hamilton – TM/FOH sound engineer Steve Hough – LD Zak Norman - visuals James Field – backline/stage manager