Karin Krog Meantime

  • Rockheim Brattørgata 14 7010 Trondheim

Karin Krog fyller 80 år 15. mai 2017. Dagen før skal vi feire henne. Det skjer på Rockheim, hvor hun for under et år siden ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Karin Krog er en levende legende og har vært aktiv siden hun som tenåring deltok på jammer i Oslo midt på 1950-tallet. Hun er norsk jazzvokals førstedame, og er uten tvil en av landets viktigste jazzprofiler.

Karin Krog har gjennom en lang karriere stadig evnet å fornye seg. Hun har eksperimentert med vokalteknikker, turnert verden rundt med både norske og internasjonale medmusikanter og opparbeidet seg et stort publikum både hjemme og ute.
På vår feiring har hun med seg sine mangeårige samarbeidspartnere i Meantime, to av dem er bosatt i Trondheim.

Karin Krog - vokal Vigleik Storaas - piano Bjørn Alterhaug - bass Tom Olstad - trommer